Huwelijksreportage boeken

Een huwelijksreportage op je mooiste dag

Voor de beste keuze voor uw mooiste dag zijn er 4 pakketten samengesteld welke men kan onderverdelen in twee groepen: een fotoshoot met album of zonder album en één met een korte of langere duurtijd.

Pakket J: 300 euro

Ideaal voor een korte (ongeveer 2 uur) maar persoonlijke fotoshoot met jullie tweetjes voor een mooie, blijvende herinnering. De beelden ontvangt u digitaal via een persoonlijke internetlink.

Pakket U: 600 euro

Ideaal voor een korte (ongeveer 3 uur) maar persoonlijke fotoshoot met jullie tweetjes voor een mooie, blijvende herinnering. De beelden ontvangt u digitaal via een persoonlijke internetlink met een paar weken nadien een professionele fotoalbum in formaat 25/30 cm.

Pakket N: 750 euro

Ideaal voor een romantische verhaal van uw mooiste dag met een fotoshoot en de reportage van de ceremonie en uw feest (ongeveer 6 uur) De beelden ontvangt u digitaal via een persoonlijke internetlink.

Pakket O: 1150 euro

Ideaal voor een romantische verhaal van uw mooiste dag met een fotoshoot en de reportage van de ceremonie en uw feest (ongeveer 6 uur) De beelden ontvangt u digitaal via een persoonlijke internetlink met een paar weken nadien een professionele fotoalbum in formaat 30/40 cm.

Deze prijzen zijn er om u een idee te geven wat mogelijk is voor wel budget. Tijdens een vrijblijvend gesprek maak ik graag een offerte op maat op basis van uw persoonlijke wensen.

Pakket glamour: 300 euro extra op het basispakket.

Door technieken en stijlen van o.a. modefotografie in glamourstijl te gaan implementeren op je mooiste dag heffen we je foto’s tot een extra level.  Voel je dus, naast de mooiste vrouw van de dag, ook een echte ster van je eigen modespecial. Reken minstens 2 uur extra in tijd om de nodige kwaliteit en afwerking te kunnen garanderen dat je verdient