Shoot of cadeaubon bestellen

Zelf een shoot boeken?

Wil je graag een fotoshoot boeken? Dat kan altijd via deze pagina of via Email of een persoonlijk bericht via Sociale Media.

U kan kiezen tussen twee verschillende formules voor de opnames en nadien indien gewenst aanvullen met afdrukken.

Voor het vastleggen van een afspraak voor een  portret of op reportage vragen wij een voorschot van minstens 75 euro, de beelden worden pas doorgestuurd als het volledige bedrag is overgemaakt.

Een Cadeaubon bestellen?

Dat kan altijd via deze pagina of via Email of een persoonlijk bericht via Sociale Media.

U kan kiezen tussen twee verschillende formules voor de opnames en nadien kunnen de personen die uw bon hebben ontvangen, indien gewenst deze aanvullen met afdrukken.

U bestelt en betaalt het bedrag dat overeenkomt met de formule dat u koos en na de betaling zal u via email een digitale cadeaubon ontvangen. De duurtijd van deze bon is wettelijk gezien 1 jaar maar kan op verzoek nadien verlengd worden.

Formules

Portret Mini, Prijs: €75 Fotoshoot van 1 uur, u ontvangt de beste beelden digitaal en volledig bewerkt in kleine resolutie, ideaal voor internet en Social Media.

Portret Maxi, Prijs: €150 Fotoshoot van 1 uur, u ontvangt de beste beelden digitaal en volledig bewerkt in hoge resolutie, ideaal voor internet, Social Media en alle mogelijke afdrukken in grote formaten.

Tijdelijk actie: Boek voor 31/12/21 en krijg bij het boeken van een Portret Maxi Gratis een video van je foto’s !


Bestelformulier

%d bloggers liken dit: