Reportages

Met Juno fotografie maken we de wereld een stukje mooier met fotoreportages in onze eigen studio te Halle, op een leuke locatie of een unieke Urbex locatie, de specialiteit van Juno. Maar we helpen ook anderen beter te fotograferen met onze fotoschool. Met ons eigen werk drukken we onze persoonlijke artistieke stijl uit om deze nadien toe te passen in uw unieke beelden want we brengen je beelden voor het leven.

Daarvoor bieden we aan particulieren, verenigingen en bedrijven volgende diensten aan:

Reportages

Of het nu familie,  communie, evenementen, of bedrijfsfotografie betreft, Juno heeft met zijn bijna 10 jaar ervaring als professioneel fotograaf alles in huis om je een blijvende herinnering te geven. 

Prijs: Gedetailleerde prijslijst op aanvraag 

Familie

Belangrijke momenten in het leven van je gezin wil je vast graag vereeuwigen voor later. Vertrouw op een professionele fotograaf voor een persoonlijk portret in zowel de studio als op een sfeervolle locatie naar uw keuze of op advies van Juno.

Communie/ lentefeest

Met respect voor de tradities maar met vernieuwde beeldvorming zorgt Juno voor persoonlijke foto’s in studio of op locatie voor kaartjes en andere mooie herinneringen. Maar ook voor de officiële reportage van een communieviering in de kerk kan je beroep doen op onze diensten. 

Evenementen

Het uniek verhaal van een privé of openbaar evenement verdient de visie van een fotograaf met ervaring. Een goede continuïteit garandeert een vaste kwaliteit en een meerwaarde aan je evenement.

Bedrijfsfotografie

Zowel voor je zakelijk profielfoto voor je persoonlijke presentatie als voor een professionele beeldvorming van je bedrijf zorgen we voor het juiste beeld binnen de juiste context. 

%d bloggers liken dit: