Fab 4 Models

Fab 4 Models zoekt modellen voor diverse fotoshoots.

Ons fotografencollectief organiseert regelmatig fotoshoots voor eigen projecten en opdrachten en is op zoek naar talentvolle modellen vanaf 16 jaar. Ben je nog geen 18 jaar? Dan vragen wij de goedkeuring / en de aanwezigheid van een ouder op de (test)shoots. 

De beelden worden, na goedkeuring van de modellen, gepubliceerd op diverse Social Media en websites zodat een groot aantal mensen ze voor een lange tijd kunnen bewonderen. 

De verloning is op basis van het TFP principe en netjes omschreven in een overeenkomst tussen model en fotografen, conform aan de huidige wetgeving.

We zullen dus samen een overeenkomst opstellen waar ieders plichten en rechten worden vermeld zodat er geen enkele kans is tot misverstanden want de beste afspraken maken de beste vrienden…

Dat wil dus zeggen dat de modellen steeds hun eigen foto’s krijgen in hoge resolutie voor hun eigen portfolio en verdere projecten.

Hoe verloopt deze casting:

  • Je kan je inschrijven via onderstaand formulier.
  • We vragen je om ons, na je inschrijving, ook 3 recente foto’s van jezelf toe te sturen in deze kledingstijlen: Casual, strandkleding en geklede feestkleding. Deze stijlen breng je ook mee met de testshoot.(de kleding hoeft niet exact dezelfde te zijn, wel de gevraagde stijl)
  • Kort na je inschrijving brengen we je op de hoogte of je weerhouden bent voor een test fotoshoot in onze studio te Halle.
  • Slaag je erin om ons te overtuigen tijdens deze testshoot dan kan je je vrij snel aansluiten bij ons modellenteam en deelnemen aan diverse shoots over heel het jaar, deze info wordt gedeeld in een gesloten Facebook pagina.

Wie zijn wij?

Fotograaf David Massart: Facebook Pagina

Gunther Fotografie Website

Juno Fotografie: Website

RaZan Pictures: Website

Fotograaf Stefan Boeykens: Facebook Pagina

Model coach Jenny Sergeant : Instagram Pagina

Inschrijven als kandidaat model voor Fab 4 Models

Wij engageren ons om conform aan de GDPR om te gaan met jouw vertrouwelijke gegevens.

Je zal een mail krijgen ter bevestiging van je inschrijving, gelieve niet te vergeten om hier dadelijk op te replyen met jouw 3 foto’s (Casual, strandkleding en geklede feestkleding) anders is je inschrijving niet geldig !

%d bloggers liken dit: