eigen werk

Een overzicht van mijn eigen fotoprojecten

Series 1:1 

Een eigenwijze blik op het leven rondom ons in een klassiek fotoformaat. Ontdek erfgoed, steden, landen en bijzondere onderwerpen vanuit een andere hoek, laat je verbazen hoor de verborgen schoonheid dicht bij ons.

De foto’s van de Series 1:1 zijn te koop als kunstreproducties en nieuwe Series (incluis een reportage op het blog) zijn onderhandelbaar als opdracht.

Prijs: Op aanvraag volgens wensen 

Helden van Juno

Toen ik een paar jaar geleden mijn portret reeks ‘Artiest in Creatie’ deed heb ik de eer gehad heel interessante mensen te morgen leren kennen maar toen lag de focus eerder op de foto, minder op het gesprek.  

Nu draaien we de rollen dus om. We filosoferen samen over wat we boeiend en belangrijk vinden, de benadering is eerder als eens gezellig gesprek dan een georkestreerd interview.  Nadien nemen we kort een professionele foto die het artikel zal begeleiden. 

Insta T:

Niets Cooler dan je eigen Instagram Foto’s op je favoriete T-shirt en dat is wat dit project wil bereiken, maar dan beter! Ontdek in het voorjaar van 2019 onze mooie collectie Shirts met foto van de Series 1:1 of bestel er gewoon een met je eigen foto in onze eigen Insta T stijl.

Prijs: Gedetailleerde prijslijst op aanvraag 

Architectuur:

Niets zo heerlijk als af en toe eens de schoonheid van architectuur in beeld te brengen, een inspirerende verademing van het portret. Zowel voor eigen werk als in opdracht van derden breng ik een beeldend verhaal van het verleden en/ of de toekomst. Vaak als eerbetoon aan ons lokaal erfgoed, een bewondering voor internationale gebouwenkunst of met eerbied voor de vergane glorie in de vorm van Urbex.

%d bloggers liken dit: