Beelden voor het leven

Fotocoach

Als professioneel fotograaf weet Juno maar al te goed wat de liefhebber van de fotografie nodig heeft om snel en goed te leren fotograferen en biedt nu een unieke service aan aan de startende fotograaf.

Door middel van een gepersonaliseerde prive-opleiding kan je in een relatief korte tijd goede leren fotograferen op een leuke en concrete manier. We starten met de broodnodige theorie maar van zodra het kan gaan we aan de slag met het fototoestel om zo beter en sneller zelfstandig aan de slag te kunnen.

Doordat de opleiding gepersonaliseerd is kunnen we op elk moment, na de basisopleiding, de cursus aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Heb je bv. een voorliefde voor de modellenfotografie dan zal Juno meer leermomenten inlassen in deze specialiteit en andere onderwerpen waar je minder affiniteit mee hebt minder aan bod laten komen.

Door het feit dat Juno een actieve fotograaf is zal je immers regelmatig de kans krijgen om mee te helpen in reële omstandigheden zoals een huwelijk, communiereportage of modeshoot. Deze unieke vorm van participatie zal ervoor zorgen dat de theoretische leerstof snel concreet wordt en makkelijker zelf zal kunnen toepassen later.

Het uiteindelijke doel is een volwaardige foto-opleiding met een stevige basis voor een verdere groei in de toekomst.

Voor deze cursus hebt je geen kennis nodig, een reflex fototoestel is wel aangewezen. Heb je er nog geen? Dan hoef je niet dadelijk naar de winkel te snellen, in het verloop van de cursus kijken we samen voor de juiste keuze.

De prijs voor deze volledige fotocursus komt op 900€ welke in verschillende delen kan worden betaald, verspreid over de verschillende maanden dat deze cursus zal lopen. De lessen worden idealiter gegeven met een ratio van 1 sessie van 2 uur per week, de dagen en uren zijn onderling af te spreken naargelang uw agenda.

Vraag gerust naar een afspraak als je meer details wil vernomen over deze formule

© 2019 Juno-Fotografie

Thema door Anders Norén

%d bloggers liken dit: